Hesabı silmək
Tətbiqdə (dərhal)
- GlamioBook tətbiqini aç və daxil ol.
- Profil → aşağıda Hesabı sil.
- Təsdiq üçün SİL yaz və Hesabı birdəfəlik sil düyməsinə bas.
Nə silinir
Hesabla birlikdə dərhal və geri qaytarılmadan silinir:
- müəssisən və ictimai rezervasiya səhifən;
- xidmətlər, qiymətlər, iş qrafiki, iş nümunələrinin şəkilləri;
- bütün müştərilər, onların qeydləri və bütün rezervasiyalar;
- hesabatlar və giriş (telefon nömrən).
Heç bir məlumat saxlanılmır. Yalnız serverin texniki jurnallarında (xəta qeydləri) qısa müddət iz qala bilər — onlar ən çox 30 gün saxlanılır.
Tətbiqə girə bilmirsənsə
Hesabın açıldığı telefon nömrəsini yazıb sh9790784@gmail.com ünvanına məktub göndər. Nömrənin sənə aid olduğunu yoxladıqdan sonra hesabı 30 gün ərzində silirik və cavab yazırıq.
Hesabı saxlayıb yalnız bəzi məlumatı silmək
Müştəri, xidmət, iş nümunəsi və s. ayrıca silinə bilər: məlumatı silmək.
Müştərisənsə
Müştərinin ayrıca hesabı yoxdur. Adını və nömrəni silmək üçün yazıldığın ustaya müraciət et, ya da bizə yaz: sh9790784@gmail.com. Ətraflı: məxfilik siyasəti.